Kunniga och Engagerade Hantverkare med öga för detaljer.

Få en kostnadsfri offert

Renoverfa badrum

Det är roligt med förändring och nya utseende. Funderar ni på att renovera eller bygga nytt? Vi hjälper er med det, vår personal har flera års erfarenhet inom bygg och renovering så med hjälp av oss kan ni få bra råd och tips som underlättar bygget på ett praktiskt och smidigt sätt samt att ni sparar både tid och pengar.

Efter ett platsbesök får ni en kostnadsfri offert med fast pris, inga tillägg, inga dolda kostnader. På vår hemsida  kan ni läsa om hur olika projekt framskrider, där finner ni också allmänna tips och råd. I vårt galleri  finner ni bilder som kan ge inspiration. Välj hantverkare med omsorg, rätt adekvat kompetens och erfarenhet är A och O för ett resultat som håller länge. Våra hantverkare har de nödvändiga behörigheterna och de certifikat som krävs för våtrumsarbeten.

Vi utgår ifrån dina önskemål och vi lägger stor vikt på att hålla det vi lovar. Med oss får du hantverkare som är punktliga, flexibla och som värnar om att du som kund ska bli nöjd.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya regler och rekommendationer. Vi renoverar badrum i hela Storstockholm och säkerligen gjort badrumsrenoveringar i ditt närområde. Om du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du känna dig trygg.

 

Vi hjälper dig hela vägen

Vi är experter på badrumsrenovering och med över 20 år av erfarenhet vet vi vad som krävs för att förverkliga dina badrumsdrömmar.

 

Bra att tänka på inför badrumsrenovering

Innan ni ska påbörja själva renoveringen. är första steget att planera den, hur ska det se ut,  ungefärliga kostnader mm planering och ritning/skisser ger er en tydlig bild över processen,  kostnader samt det förväntade resultat. 

 
 

Delge oss dina idéer och önskemål, vare sig det gäller en varsam renovering eller ett helt nytt  badrum, komplett med klinkergolv, väggkakel, el och vvs samt inredning!  

 
 

Våra senaste projekt

Här är några av våra senaste projekt

Få en kostnadsfri offert nu!

Kundomdömen

vAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS

Våra partners

Här är några av våra samarbetspartner

Besöksadress